Kontingent

Årets forening i THY!🥇🎉

Da Sjørring boldklub blev råbt op som årets forening, strømmede der en masse følelser rundt i hovedet og kroppen..✌🏼⚽️ Alt det arbejde vi har gjort os det senest år, gav en endnu større mening nu 💪🏻 for større anerkendelse kan man som forening ikke få 🤩
Da vi stod der midt i spot light foran ca 900 mennesker, gik der en lille klap ned. Jeg havde da en fin tale klar i hovedet.. men ordene kunne ikke komme ud, og fik sagt noget helt andet 😅 og jo jo, vi havde også fået god mad og en smule drikkelse, måske lidt for meget drikkelse, og måske det var med til at påvirke hukommelsen.. 🤷🏼‍♀️ Men sjovt var det..
Det jeg havde planlagt at sige var:
At vi i bestyrelsen ikke har kunne komme så langt uden alle jer børn, ungdom, senior, trænere og frivillige 🌟 og at vi er sikker på at 2023 bliver mindst lige så god 💪🏻
Vi har netop i ugens løb afholdt træner møde for klubbens trænere, og vi er slet ikke i tvivl om at det blir godt .. rigtig godt.. ⚽️
Vi glæder os til at tage hul på sæson 2023..
⚽️🌟 T A K 🌟⚽️

Flere nyheder

Nyheder

En særlig hyldest

I aften spillede serie 3 kamp og i halvlegen blev en person glædeligt overrasket. Det havde