Kontingent

Børnepolitik i Sjørring Boldklub

I Sjørring Boldklub ønsker vi, at vores børn trives og færdes i et trygt miljø, hvor de kan føle sig som en del af et fællesskab. Derfor er det vigtigt for os, at vi har et fælles sæt spilleregler som både spillere, trænere, frivillige og forældre kan følge i bestræbelsen på, at skabe de bedste rammer for børnefodbolden hos os. Det er vigtigt, at både børn og voksne har klare rammer at forholde sig til – det betyder at både børn og voksne forpligter sig gensidigt i det som er den fælles opgave nemlig at sikre et sundt trivselsmiljø, hvor børnene trygt kan dyrke deres idræt og have det sjovt.

Derfor har vi lavet Sjørring Boldklub´s Børnepolitik som er færdselsreglerne for vores adfærd sammen med og omkring vores dejlige børn når de er i klubben.

Er der spørgsmål vedr. Sjørring Boldklub’s børnepolitik, så tag endelig fat i formanden, Louise Kappel på mobil nr: 3132 4529

Ved tilfælde af overtrædelser eller mistanke om mistrivsel kontakt venligst formanden, Louise Kappel på mobil nr: 3132 4529

Politik

Regel og retningslinje

Klubben prioriterer at agere i overensstemmelse med DBU’s børnesyn. Hertil bestræber vi os på at vores børnetrænere tager udgangspunkt i DBU’s gældende anbefalinger for aldersgruppen.

Se de 12 børnerettigheder her og de 10 børneløfter her